Een schrijfreis op het mooie eiland Sardinië: iets voor jou?

Wil jij je schrijfvaardigheden verbeteren onder professionele begeleiding?

Heb je een creatieve boost nodig?

Ga je graag naar een inspirerende locatie in combinatie met yoga en lekker eten?

Dan is deze reis echt iets voor jou!

allerlei reizen naar sardinie

De inhoud van deze reis

Of je nu een kort verhaal, een roman, een gedichtenbundel, je levensverhaal of een non-fictieboek aan het schrijven bent, wanneer je je schrijfvaardigheden wilt verbeteren kun je dat tijdens tal van workshops en trainingen in Nederland doen. Maar het kan ook anders.

Je kunt ook een schrijfvakantie volgen op een inspirerende locatie in het buitenland. Waarbij je met dagelijkse yogasessies helemaal tot jezelf kunt komen. Dan wordt het een vakantie, retraite en schrijfcursus tegelijk.

In de eerste plaats is het vakantie. In rust kom je dichter bij jezelf, je zintuigen worden aangescherpt en gepieker verdwijnt, zodat er weer ruimte vrij komt voor creatie.

genieten in lodge op sardinie

Hoe zien de dagen eruit:

 • We beginnen iedere morgen met een yogasessie
 • Daarna volgt de schrijfcursus, met professionele begeleiding bij de uitwerking van je verhaal, gedichtenbundel of boek en met aandacht voor jouw persoonlijke proces
 • ’s Middags heb je vrije schrijftijd of vrije tijd, net wat je zelf wilt
 • Er is veel ruimte voor individuele feedback

 

Je zult ervaren dat aan het einde van je reis je creativiteit weer is geactiveerd. Door de combinatie van yoga en schrijven op een geheel andere locatie en dankzij de schrijfworkshops heb je weer inspiratie gekregen, heb je beter inzicht gekregen in jouw manier van schrijven en kun je nieuwe technieken en stijlen toepassen.

Gezina Derks

schrijven op sardinie schrijfreis.Gezina Derks is uitgever en eigenaar van Uitgeverij Bagage. In deze functie begeleidt ze beginnende en ervaren auteurs bij hun schrijfproces. In vorige functies heeft ze uitgebreid ervaring opgedaan met het geven van trainingen en workshops. Ze vindt het belangrijk om individuele aandacht te kunnen geven aan iedere cursist.

Uitgeverij Bagage geeft boeken uit die zich in vakantielanden afspelen. Daarnaast staat de naam Bagage ook voor de bagage die je meeneemt in je leven, je ‘geestelijke rugzak’. Door nieuwe landen te ontdekken verruim je je blik en leer je jezelf beter kennen.

Monique van Proosdij

Over ons-Sardinie- de familie Cammilleri

Monique komt uit Nederland en is samen met haar man en twee kinderen naar Sardinie geëmigreerd. Ze heeft inmiddels veel van het eiland gezien, samen met haar man Toni, die uit Sardinie komt en voor de maaltijden tijdens jouw reis zorgt. Monique heeft oefentherapie Mensendieck gestudeerd en workshops Pilates, yoga, ontspanning en meditatie gevolgd. Ze begeleidt zelf de dagelijkse yogasessies, waar ze je wil laten ervaren hoe je iets meer ontspannen in het leven kan staan met behulp van kleine aanpassingen.

 

Accommodatie Ecolounge Sardinia  is prachtig gelegen op een heuvel aan zee met wijds uitzicht over de Middellandse Zee. Elke avond zakt de zon in de zee en hult de omgeving in mooie warmrode kleuren, een spektakel om te zien en toch iedere avond weer net even anders. Hier zullen de workshops plaatsvinden. Je schrijft vanaf het terras van Ecolounge Sardinia, vanwaar je een prachtig uitzicht over zee hebt. Je overnacht in een kamer in een van onderstaande accommodaties. Als er nog lodges van Ecolounge Sardinia beschikbaar zijn, kun je er ook voor kiezen in een van deze lodges te overnachten. 
vakantiehuis op SardinieVrijstaand huis met 2 slaapkamers Op 700 meter van onze Ecolounge Sardinia lodges bevindt zich een vrijstaand huis, bestaande uit 2 slaapkamers, een badkamer, een leuke authentieke keuken met alle benodigdheden en met een grote tuin rondom het huis. Er zijn lakensets en ook zijn 2 handdoeken per persoon aanwezig. Het huis beschikt over een wasmachine.
Appartement vakantie op sardinie in een vakantiehuis op sant AntiocoOp 500 meter van Ecolounge Sardinia staat een vrijstaand huis, wat is onderverdeeld in 3 appartementen. Ieder appartement bestaat uit 2 slaapkamers en een badkamer. De kamers van de appartementen zijn ruim en verzorgd ingericht . Er zijn lakensets en ook 2 handdoeken per persoon aanwezig. De appartementen beschikken ook ieder over een wasmachine. Vanaf je eigen terras voor het appartement kijk je uit op de Middellandse Zee.
Groepsgrootte
Het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 10.
Data
dinsdag 24 – zaterdag 28 mei  2016
Prijs
€675,00
Inclusief

 • 3 workshopdagen schrijven
 • 3 yogasessies
 • alle maaltijden op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en ontbijt op zaterdag.
 • alle overnachtingen.
 • transfer van en naar het vliegveld.

Exclusief

 • De reis
 • Reis-en annuleringsverzekering

Verblijf

Je kunt je verblijf ook verlengen en een week blijven tot dinsdag 31 mei. De prijs hiervoor is 875 euro totaal. Dit is inclusief de overnachtingen voor een week en alle maaltijden tijdens deze week. Tijdens deze vrije dagen kun je je inschrijven voor een leuke workshop of tour, maar je kunt ook genieten van je vrije tijd en helemaal niets doen.

Vliegen

Voor een snelle aankomst vlieg je het beste op Cagliari, de hoofdstad van Sardinie met Ryanair vanuit Weeze (bij Düsseldorf) of Charleroi (onder Brussel).

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus kun je contact opnemen met Gezina Derks via info@uitgeverijbagage.nl. Wil je meer informatie over de yogasessies, het verblijf en de reis, kijk dan op http://www.sardinietrips.nl.

Aanmelden 

Je kunt je aanmelden voor deze schrijfvakantie via info@sardinietrips.nl.  Let op: het maximum aantal van tien deelnemers is ook echt het maximum, dus als je weet dat je wilt gaan, boek je reis dan meteen.