Nieuwsbrief Januari 2014

N I E U W S B R I E F

Zo aan het begin van het nieuwe jaar, als we dromen van zonnige vakanties, breng ik jullie graag op de hoogte van het laatste nieuws van Uitgeverij Bagage. Na de lancering van het boek ‘Sophie – Genius Loci’ van Anne Vellinga begin december, dat veel positieve reacties heeft gekregen en dat intussen op de groslijst van de Libris Literatuur Prijs staat, heb ik natuurlijk niet stil gezeten en de komende tijd komen er maar liefst drie nieuwe boeken uit:
Allereerst de uit het Italiaans vertaalde detective ‘Verstrikt in wraak’,  die zich op Sardinië afspeelt. Dit boek zal worden gepresenteerd tijdens de Sardinië Vakantiebeurs op zaterdag 25 januari in Ede. Dan volgen in februari nog twee boeken: Op donderdag 13 februari 2014 zal van de roman van Stephanie Erkens, ‘De tuinen van Alcázar’, die de Spaanse stad Sevilla als decor heeft, het eerste exemplaar worden uitgereikt aan voetbalcommentator en Spanjeliefhebber Sierd de Vos bij boekhandel Krings in Sittard.
En tenslotte, op vrijdag 14 februari 2014, komt het boek ‘Koningin van de Claddagh’ van auteur Motell Rijnen uit. Hij won vorig jaar de verhalenwedstrijd van Uitgeverij Bagage en het eerste exemplaar van zijn boek, dat zich zowel in Breda als in Ierland afspeelt, zal in ontvangst worden genomen door burgemeester Peter van der Velden bij boekhandel Van Kemenade en Hollaers in Breda.

Natuurlijk ben je van harte welkom bij alle boekpresentaties. Het is prettig als je je van tevoren aanmeldt via info@uitgeverijbagage.nl.

Ik wens jullie het komende jaar veel leesplezier, zowel thuis als op reis!

 

Hartelijke groet,

Gezina Derks