Nieuwsbrief Maart 2014

Het is Boekenweek!

Koop één boek, krijg twee boeken. Weet je dat je tijdens de Boekenweek bij aankoop van minimaal  € 12,50 aan boeken bij alle boekwinkels in Nederland het gratis boekenweekgeschenk ‘Een mooie jonge vrouw’ van Tommy Wieringa ontvangt, waarmee je op zondag 16 maart ook nog eens gratis met de trein kunt reizen? Alle reden dus om tussen 8 en 16 maart  één of meer van onze mooie boeken aan te schaffen! Als jouw boekwinkel het boek dat je wilt kopen niet op voorraad heeft, kun je het daar bestellen en zonder kosten laten thuisbezorgen.

Speciale actie e-books Omdat ik ook graag iets wil doen voor de lezers van e-books heeft Uitgeverij Bagage de volgende Boekenweekactie: Wanneer je tijdens de Boekenweek een e-book hier op de website bestelt, kost je e-book slechts € 5,00 per stuk!

Wil je onze auteurs live ontmoeten en je boek laten signeren? Dat kan tijdens de Boekenweek!  Zaterdag 8 maart signeerde Stephanie Erkens al buiten in het zonnetje bij boekhandel Dit & Dat in Geleen, maar ook komend weekend heb je nog mogelijkheden genoeg:

Zaterdag 15 maart:

–          Anne Vellinga is aanwezig in twee vestigingen van boekhandel Stumpel om haar boek ‘Sophie – Genius Loci’ te signeren: in Heemskerk om 14.00 uur en in Krommenie om 15.30 uur.

–          Motell Rijnen treedt vanaf 16 uur op met zijn folkband ‘Navenant’ bij boekhandel Het Verboden Rijk in Roosendaal, waar je zijn roman ‘Koningin van de Claddagh’ kunt kopen en laten signeren.

–          Stephanie Erkens  signeert van 12-13 uur haar boek ‘ De tuinen van Alcázar’ bij boekhandel Cobben Plantage in Heerlen.

Zondag 16 maart:

–          Op St. Patrick’s Day speelt de band Navenant met Motell Rijnen in Etten-Leur  bij De Pastoor; meer informatie: http://www.cafe-depastoor.nl/agenda.php . Ook hier ligt zijn boek ‘Koningin van de Claddagh’ voor je klaar!

Tip: Kijk ook eens op de Agenda voor interessante activiteiten na afloop van de Boekenweek.

Hartelijke groet en veel leesplezier gewenst!

Gezina Derks                                                                                     .