De Lissabon Brieven e-book

9,95

Categorie: . Tags: , , .

Productbeschrijving

Korte inhoud

Merijn reist zijn vriendin Chantal achterna, die voor een paar dagen in Lissabon is. Zijn bezoek verloopt echter anders dan hij vooraf heeft bedacht. Hij blijft vertwijfeld achter in Lissabon. Op het dakterras van zijn hotel ziet hij aan de overkant van de weg een jonge vrouw op een balkon zitten. Hun ogen ontmoeten elkaar en dit is de start van verrassende maar soms ook dramatische ontwikkelingen in de levens van Merijn, Chantal en  de Portugese Carolina.

Verwachtingen en dromen in weerwil van de realiteit. Gaby Rasters weet als geen ander te karakteriseren  en te ontroeren.

Over de auteur

Gaby Rasters is een veelzijdig auteur die bijna alle genres aankan. Ze is op haar best wanneer ze diep onder de huid van de personages kan kruipen. De tweede plaats bij de Hebban Feelgood awards 2018 laat zien dat haar boek ‘Nooit meer bang’ een groot publiek heeft weten te bereiken. In De Lissabon Brieven word je als lezer opnieuw verrast door de levensverhalen waarin Gaby je meeneemt.

Aanbevelingen

Irene Moors: ‘Een inspirerend verhaal over hoop, vrees en onvoorwaardelijke liefde. Het sleept je mee van begin tot eind. Prachtig hoe orgaandonatie een belangrijke rol speelt in dit boek.

‘Een verhaal dat je nog lang bijblijft en een plot dat emotioneel maar ook prachtig is. Verpletterend. Rasters doet het weer: ze raakt je in je hart.’ Caroline Kuiper, Must Read or Not

 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Lissabon Brieven e-book” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *