Promo!

Een Franse slag

17,50 15,00

Categorieën: , , . Tags: , , , , .

Productbeschrijving

Korte inhoud De net afgestudeerde jurist Harry Zonneveld is opgegroeid in een commune in Frankrijk en woont bij zijn opa en oma in Delft. Hij lijkt zijn droombaan te hebben gevonden bij adviesbureau Frankrijkgangers.
In deze baan komt hij niet alleen in aanraking met de harde realiteit maar ook met het hoofd van zijn afdeling, de Française Claire. Hij valt als een blok voor haar.
Harry’s oma en zijn neef Hans doen intussen dubieuze zaken in de autohandel. Wanneer zijn oma hierbij Harry’s hulp inroept, blijkt dit niet zonder gevaar te zijn.

Als een opdracht Harry en Claire eerst samen naar Parijs en vervolgens naar Vichy in de Auvergne voert, volgt de ene ontwikkeling op de andere en Harry beseft gaandeweg hoeveel ervaring ertoe doet. Een boeiende roman met een verrassende ontknoping!

Over de auteur  Wim van Teeffelen (1954) woont in Delft en is vrijwel zijn gehele werkzame leven actief als consultant, de laatste tien jaar voor Nederlanders die willen gaan ondernemen in Frankrijk. Hij is afgestudeerd aan de TU Delft, maar was eigenlijk liever jurist geworden. Naast zijn beroepsmatige schrijfwerk heeft hij ook altijd voor zijn plezier geschreven: korte verhalen, journalistieke artikelen en blogs, altijd geïnspireerd door wat hij in zijn omgeving waarneemt.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Een Franse slag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *