Eva – Terra Incognita – e-book (ePub Adobe DRM)

6,99

Productbeschrijving

Een jaar na haar debuut ‘Sophie – Genius Loci’ presenteert de Hoornse Anne Vellinga haar tweede roman ‘Eva – Terra Incognita’. Net als Sophie maakt Eva meer dan alleen een fysieke reis en ontdekt ze niet alleen verre oorden maar ook zichzelf.

Korte inhoud

Als Eva op een dag het geheim van haar vriend Kris ontdekt, loopt het zo uit de hand dat ze in paniek op de vlucht slaat. Ze krijgt een lift van Jeff, een Amerikaanse oorlogsveteraan.
In zijn camper neemt hij haar mee naar zijn vrienden in de Ardennen en Frankrijk opdat Kris haar spoor kwijtraakt. Onderweg blijkt Eva onverwacht handig te zijn. Ze klaart alle mogelijke klussen. Al doende wordt ze zich bewust van haar kracht en ontdekt ze dat het netwerk van Jeff vol geheimen en verborgen motieven zit.

Lukt het Eva om haar leven in eigen hand te nemen?

 

Recensies

‘ ’Sophie’ is een prestatie van formaat en een genot om te lezen.’ (NRC)

‘Vellinga rijgt op onnadrukkelijke en speelse wijze mooie woorden en zinnen aan elkaar. Een belangrijk psychologisch inzicht is hier op meesterlijke wijze literair vormgegeven.’ (Bol.com)

‘Lees gewoon dit ontroerende, mooie, grensoverschrijdende boek!’ (Goodreads)

 

Over de auteur

Anne Vellinga woont en werkt in Hoorn. Ze schreef onder meer veelgelezen columns in het Noordhollands Dagblad. Haar blogs op www.annevellinga.nl worden door meer dan 30.000 bezoekers gelezen. In 2013 verscheen haar debuutroman ‘Sophie – Genius Loci’.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eva – Terra Incognita – e-book (ePub Adobe DRM)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *