Promo!

Tsanga Tsanga Na

12,95 9,95

Categorieën: , , .

Productbeschrijving

Op de kaart dobbert een groene vlek naast Afrika. Dat is Madagaskar, het rode eiland. Hier groeien nog oerbomen zoals de baobab, grazen de zeboes en worden de doden tijdens een groot feest herbegraven. Wist je dat een bruidsschat nog steeds met zeboes wordt betaald? Ongeveer tweeduizend jaar geleden kwamen er mensen wonen op Madagaskar. Ze kwamen in kleine bootjes uit Azië, Arabië en Afrika. Daardoor is Madagaskar een land met veel verschillende mensen en gewoonten. Een verhaal over een land en een volk met een bijzondere cultuur.
Tsanga-tsanga-na betekent: lopen en tegelijkertijd rondkijken, en dat is precies wat je doet in dit boek. Door de korte literaire impressies die geïllustreerd zijn met prachtige full colour foto´s krijg je het gevoel dat je zelf in Madagaskar loopt en rondkijkt.
“Tsanga-tsanga-na Madagaskar, verhalen over een eiland” is een bijzonder en informatief lees-, kijkboek voor kinderen vanaf 10 jaar.
Marion Hoekveld is beeldend kunstenaar en schrijfster. Samen met fotograaf Michel Pellanders reist ze de wereld rond. Ze maakten twee boeken over indianen in Brazilië: Mekaron en Awi. Na hun start in Madagaskar reizen ze nu door Afrika.

Recensie(s)
Het boekje bevat 33 korte hoofdstukken en vele fraaie kleurenfoto’s. Een verantwoorde en leuke kennismaking met Madagaskar. Vanaf ca. 11 jaar. (citaat uit recensie NBD Biblion)

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tsanga Tsanga Na” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *