Verstrikt in wraak

15,00

Categorieën: , . Tags: , .

Productbeschrijving

Korte inhoud van het boek:

Het prachtige landschap, de rijke cultuur, het heerlijke eten…  Alle ingrediënten van Sardinië zijn aanwezig in dit spannende boek van de bekende Italiaanse schrijver Pietro Ronchini.

Het verhaal draait om een lijk dat aan een galg in een schuurtje wordt gevonden, vlakbij de kust van Orosei.  Er lijkt sprake van zelfdoding, maar bij nader onderzoek blijkt het om moord te gaan… Of toch niet? Fotograaf Rocco Pietrini uit Parma, die vakantie houdt op Sardinië, raakt ongewild betrokken bij de kwestie. Zijn collega, journalist Niccolò Folli, schiet hem te hulp als de problemen en intriges zich opstapelen… Tot op de laatste pagina spannend!

Recensie La Repubblica schreef: ‘Ronchini is in staat gebleken de grondigheid van zijn eerste boek te evenaren. Een schijnbaar eenvoudige stijl , maar met een effectieve, rijke beschrijving van  karakters en een geweldige setting en  geestige dialogen. De continue woordenwisselingen tussen Rocco en Niccolò nodigen uit tot een glimlach en zorgen ervoor dat je steeds  verder wilt lezen. ‘

De auteur Pietro Ronchini (1951) is afkomstig uit Parma, Italië. Naast auteur is hij ook fotograaf en cameraman.Il capanno dell’impiccato’, zoals de oorspronkelijke titel van het boek luidt, is zijn tweede roman. Met zijn succesvolle eerste boek ‘Delitto al Maretto’  won hij meerdere prijzen in Italië en vestigde hij overtuigend zijn naam in de wereld van de detectives.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verstrikt in wraak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *