De debuutroman van Anne Vellinga, ‘Sophie – Genius Loci’, is nu verkrijgbaar!

Nu verkrijgbaar: ‘Sophie – Genius Loci’ door Anne Vellinga.

sophie-120x162

Hieronder vind je een korte beschrijving van het boek. Als je je boek hier bestelt, ontvang je een gesigneerd exemplaar!

18,95 15,00Kopen

 

 

 

 

Korte omschrijving van het boek:

Columniste Sophie woont in Amsterdam met Otto,  die filosofie studeert.  Wanneer hij onverwacht hun langdurige relatie verbreekt, valt de bodem weg onder haar bestaan. Omdat ze de inspiratie voor haar dagelijkse column kwijt is, gaat ze op zoek naar een andere plek waar ze kan schrijven.  Sophie’s innerlijke zoektocht voert haar, via een verlaten boerderijtje in de Betuwe en herinneringen aan haar jeugd in Nijmegen, naar  Duitsland.  Tijdens haar onverwachte verblijf in het ruige Fichtelgebirge valt alles op z’n plek en wordt Sophie uitgedaagd om te gaan staan voor wie ze is.

Over de auteur:

Anne Vellinga  woont en werkt in Hoorn.  Al tijdens haar jeugd en later in haar loopbaan als onderwijzeres kwam haar talent voor het schrijven en vertellen van verhalen aan het licht. Ze schreef onder meer veelgelezen columns in het Noordhollands Dagblad. Haar blogs op www.annevellinga.nl werden in korte tijd  door meer dan 15.000 bezoekers gelezen. ‘Sophie – Genius Loci’ is haar debuutroman.

 

DSC_0218

Boekpresentatie van ‘Sophie’

 

En dat is niet alles: Binnenkort kun je hier boeken vinden die zich afspelen in SpanjeIerland en Breda en op Sardinië.

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze uitgaven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, volg ons op Twitter of like ons op Facebook.