Win jij met jouw vlog of blog een vakantie in Spanje?

Maak jij toffe vlogs of schrijf je boeiende blogs?

En zie jij een vakantie in Spanje wel zitten?

Of win je liever een boekenpakket?

Doe dan mee aan de vlog- en blogwedstrijd van Uitgeverij Bagage!

Hoe doe je mee aan de wedstrijd?

In een vlog of blog laat jij zien waarom een plek die voorkomt in het boek ‘Schaduwreis’ jou aanspreekt. ‘Schaduwreis’ is een koepelroman waarin de 23-jarige Nadine door dertien landen reist en logeert bij gastgezinnen. Elk van de mensen bij wie ze overnacht heeft een eigen boeiend verhaal in het geheel.  Nadine reist door de volgende landen/gebieden: Nederland, Duitsland, Engeland, Schotland, Ierland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken, Zweden, Noorwegen en IJsland.

Spelregels

 1. Jouw film mag maximaal 30 seconden duren of je blog mag maximaal 250 woorden bevatten. Het moet duidelijk zijn op welke plek je vlog of blog zich afspeelt. Verder ben je helemaal vrij in je creativiteit.
 2. Upload je vlog voor 15 september 2018 op YouTube en stuur deze link naar info@uitgeverijbagage.nl v.v. Vlogwedstrijd of stuur je blog als Word-bestand naar hetzelfde adres.
 3. Je mag een pseudoniem gebruiken voor je inzending, mits je ons laat weten wat jouw eigen naam is.
 4. Wij plaatsen je vlog of blog vervolgens voor jou op Facebook. Het is dan aan jou om zoveel mogelijk likes te krijgen!  Deel de post natuurlijk ook met je familie, vrienden en kennissen. Alleen likes op je vlog of blog op de facebookpagina van Uitgeverij Bagage tellen mee.
 5. Insturen kan tot en met 15 september 2018.
 6. Liken kan tot en met 30 september 2018.
 7. De likes tellen voor 50% mee voor het winnen van de wedstrijd. De andere 50% wordt bepaald door de mening van de jury.
 8. De inzender is de persoon die meedingt naar het winnen van de wedstrijd.
 9. Met het inzenden van jouw vlog of blog geef je aan dat jij alle rechten bezit van de vlog of blog. Bij constatering van fraude word je uitgesloten van deelname en ook zijn alle gevolgen van het misbruiken van de rechten van anderen voor jouw rekening.
 10. Met je inzending ga je akkoord met deze spelregels en geef je Uitgeverij Bagage toestemming om je vlog of blog te gebruiken voor publicitaire en promotiedoeleinden
 11. De hoofdprijs is een verblijf van drie nachten voor twee personen in bed-and-breakfast: ‘Alojamiento Vina y Rosales’ in Mairena-Navada, Las Alpujarras, Spanje. Daarnaast maak je kans op een van de vijf boekenpakketten. Het verblijf dient binnen 18 maanden na uitreiking van de prijs plaats te vinden.
 12. De prijzen kunnen niet worden omgezet in contanten of (andere) goederen.

Doe mee en win!